All for skimboarding

Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Skimboard

Het skimboard weet jong en oud te betoveren. Nieuwe generaties ontdekken de lol van skimboarden, families beleven samen plezier aan deze sport. De bekendheid neemt dankzij internet verder toe. Een goed skimboard vinden wordt ook steeds eenvoudiger, het internet maakt skimboards makkelijk verkrijgbaar en houdt ook de prijzen laag. Voor het skimboard ligt de toekomst open!

Bij Skimguru kunt u kiezen uit veel verschillende skimboards. We zijn een webwinkel die speciaal aan de sport skimboarden (of skimboarding) is gewijd. Daarnaast vindt u bij ons informatie over skimboards en het beoefenen van de skimboardsport, want wij werken graag mee aan het verder populair maken van deze sport.

Flatland skimboarden

Skimboarden doe je op het water, maar welk water? Wie kiest voor het “vlakke”, ondiepe water dat je bijvoorbeeld langs stranden vindt, die doet aan flatland skimboarding of kortweg “flatlanden”. Het flatland skimboarden is in Nederland bijzonder in trek, wat natuurlijk een gevolg is van de talloze ondiepe wateren die ons land rijk is. Flatland skimboarden heeft ook veel raakvlakken met het skateboarden, een sport die juist in een verstedelijkt land als Nederland veel beoefenaars kent. De stap naar flatlanden is dan niet zo groot.

In de webwinkel van Skimguru biedt skimboards die speciaal voor de discipline van het flatlanden gebruikt kunnen worden. Neem een kijkje in onze winkel, dan hoef je niet lang meer te wachten tot je er mee kunt beginnen!

Wave skimboarden

Diepere, wildere wateren verleiden skimboarders tot een andere benadering van hun sport. Skimboarden in de golven: wave skimboarding. Wave skimboarden heeft duidelijk meer raakvlakken met surfen, maar het is laagdrempeliger en vindt ook dichter bij de kustlijn plaats. Ook in ons land zijn er geschikte plekken voor het wave skimboarden, vooral langs de Zuid-Hollandse en Zeeuwse kust (bv. Katwijk, Scheveningen, Hoek van Holland).

Er zijn skimboards die speciaal voor wave skimboarding geschikt zijn. Daarnaast kiezen veel mensen ervoor om te allrounden. Skimboards die voor beide disciplines geschikt zijn blijken dan ideaal, maar ook voor wie zich echt wil specialiseren heeft Skimguru genoeg te bieden.

Skimboard Skimguru

Voor iedere skimboarder heeft Skimguru wel een passend skimboard in het assortiment. Op die manier hopen we de sport laagdrempeliger en interessanter te maken voor wie er mee wil beginnen, zonder de professionals te vergeten. Die brede oriëntatie heeft Skimguru ook als het om inkoop gaat: wij kijken verder dan onze neus lang is, komen met verrassende skimboards en scherpe prijzen. Wendbaar, snel en goed in improviseren: kwaliteiten van de echte skimboarder, en dus ook van Skimguru!